Afspraak maken
Ben je geïnteresseerd geraakt na het lezen van de site? Dan kun je contact met mij opnemen en dan kunnen we het een en ander bespreken. Stuur me een mailtje via de contactlink en zet daarin wat je wilt (kant en klare vlechtjes, dreads of gelnagels), waar je vandaan komt en je telefoonnummer. Ik neem contact met je op en we bespreken wat je wilt. Je kunt natuurlijk ook bellen of een what's appje sturen.

Adres
Ik woon in Ede (Gelderland) en werk vanuit huis, ik kom niet bij mensen aan huis. Ede is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wanneer je met de trein komt, staat er meestal wel een bus die bijna voor mijn deur stopt.

Dochters
Ik heb 2 dochters van 9 en 11 jaar oud, het zou kunnen zijn dat ze aanwezig zijn. Ze zijn heel makkelijk en kunnen zichzelf prima vermaken, het kan zijn dat ik wat tijd kwijt ben met verzorging of begeleiding, maar dit zal minimaal zijn. De tijd die ik hiermee bezig ben, heb ik al bij de tijd van de activiteit berekend.

Geen oppas?

Heb je zelf kinderen, dan kun je ze altijd meenemen. Wanneer mijn kinderen thuis zijn, vinden ze het extra gezellig wanneer er iemand met ze komt spelen. Zijn mijn kinderen naar school, dan ben je evengoed welkom om je kind mee te nemen, ik heb genoeg speelgoed in huis waar ze zichzelf mee bezig kunnen houden (ook heb ik een wipstoeltje).

Vriend(in) meenemen
Je mag natuurlijk altijd een vriend of vriendin meenemen.

Foto ‘voor en na’
Ik zou het leuk vinden als ik een foto van je ‘voor en na’ de dreads of vlechten mag maken! Deze komt dan, met goedkeuring van jou, op mijn site te staan.

Annuleringen
Annuleringen zijn alleen telefonisch mogelijk, niet per e-mail, sms of What's App.
Wanneer je een afspraak gemaakt hebt, maar toch niet kunt, is het fijn wanneer je dit me zo snel mogelijk laat weten.

Betaling
Ik wil je vragen om van te voren te betalen, graag contant betalen voordat ik begin met het vlechten of dreads zetten. Dit omdat ik regelmatig hoor van collega’s dat ze wel werk hebben geleverd, maar hiervoor niet betaald zijn.

Voor bepaalde activiteiten vraag ik een aanbetaling.

 
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Alle foto's en teksten op deze website worden beschermd door copyright. Al het materiaal op deze website is eigendom van Nikki's Hair & Nails.